Σύντομο βιογραφικό σημείωμα Ανδρέα Κουτσουμπέλη

Ο Ανδρέας Κουτσουμπέλης είναι Αγγειολόγος – Αγγειοχειρουργός που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο Καλαμαριάς.

Διεκπεραίωσε την ειδικότητα στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Λαϊκό» όπου παράλληλα ολοκλήρωσε και την μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις ενδαγγειακές τεχνικές του “ΕΚΠΑ”.

Εξειδικεύτηκε στην πολύπλοκη Ενδαγγειακή Αγγειοχειρουργική στο διεθνους φήμης κέντρο Αορτικών παθήσεων «Complex Aortic Unit Birmingham Heartlands Hospital NHS trust» υπό την ευθύνη του Donald Adam και Μartin Claridge όπου και συμμετείχε και ανέλαβε πάνω απο 200 επεμβάσεις. Eπιπλέον συμμετείχε και διεκπεραίωνε λίστες ακτινολογικών επεμβάσεων και εκπαιδεύτηκε στην ενδαγγειακή φλεβική χειρουργική στο κέντρο όπου υπεύθυνος ήταν ο Prof Andrew Bradbury.

Έπειτα από διετία επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε στο ΕΣΥ ως Επ. Επιμελητής Β’ επί τετραετίας υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Γεωργιάδη διεκπεραιώνοντας πάνω από 600 επεμβάσεις όλου του εύρους της Αγγειοχειρουργικής.

Έπειτα ανέλαβε μόνιμη θέση Αγγειοχειρουργού Επιμελητή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ” υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Κυριάκου Κτενίδη όπου και εξελίχθηκε σε Επιμελητή Α’ έχοντας κάνει πάνω από 200 αρτηριακές και φλεβικές επεμβάσεις.

Από τον Νοέμβριο επέλεξε την υπηρεσία της Ιατρικής από τη μεριά του ιδιώτη.

Έχει συμμετοχή σε 45 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά που συμπεριλαμβάνονται στο Pubmed ενώ έχει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.

Ο τομέας ενασχόλησης περιλαμβάνει Φλεβικές παθήσεις (Φλεβίτιδα – Κιρσοί – Ευρυαγγείες) και Αρτηριακές παθήσεις (όπως Ανευρύσματα – Καρωτιδικές βλάβες – Περιφερική Αγγειοπάθεια – Διαβητικό πόδι και Αγγειακές Προσπελάσεις σε νεφροπαθείς).

Είναι σύζυγος με την Ασπασία Κοσματοπούλου και έχει δύο παιδιά ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο υπεραποστάσεων.

close
type characters to search...
close